Esperienza di vita e precisione artigianale –una combinazione di tradizione e modernità

Kto sme? Spoznajte nás lepšie

Sme poľský výrobca šperkov a veľkoobchodný predajca šperkov. Vďaka dlhoročným skúsenostiam, ktoré siahajú až do roku 1987, keď bola založená spoločnosť 925craft, sme lídrom v klenotníckom priemysle. Naša dlhoročná prítomnosť na trhu potvrdzuje naše hlboké odhodlanie neustále sa rozvíjať. Úspech na domácom trhu podporil naše presadenie sa na zahraničných trhoch. Dnes sme prítomní v 140 krajinách sveta a stále hľadáme príležitosti na vstup na nové trhy.

Spoľahlivý dodávateľ

Prečo sa oplatí nadviazať s nami spoluprácu

Náš obchod je miestom, kde veľkoobchodníci aj maloobchodníci získavajú svoje zásoby. Vážime si každého obchodného partnera. Vytvorili sme atraktívny systém zliav, aby sme každému umožnili nakupovať výrobky najvyššej kvality za najlepšiu cenu. Roky cenných skúseností v odbore nám pomáhajú efektívne a profesionálne obslúžiť každého zákazníka. Zaručujeme podporu dobre vyškoleného personálu v každej fáze prípravy individuálneho modelu podľa želania zákazníka. Venujeme maximálnu pozornosť každému detailu, od výroby až po služby a expedíciu výrobkov. Dlhodobá spolupráca so šperkármi nás núti aktualizovať a zavádzať najinovatívnejšie riešenia. Jedným z nich je balenie výrobkov metódami skin pack a ultra skin pack, ktoré minimalizujú riziko mechanického poškodenia počas prepravy a následného skladovania výrobkov. Okrem toho ponúkame bezpečné a atraktívne možnosti prepravy, aby zákazníci dostali svoje objednávky čo najrýchlejšie.

SPOĽAHLIVÝ PARTNER
Poľský výrobca a veľkoobchodník so šperkami


925CRAFT je popredný poľský výrobca šperkových komponentov a veľkoobchodný predajca šperkov. Na trhu pôsobíme už viac ako 35 rokov. Sme prítomní vo viac ako 140 krajinách. Viac ako 40 000 spokojných zákazníkov potvrdzuje našu kvalitu. Špecializujeme sa na výrobu šperkových polotovarov zo striebra 925, zlata 585 a zlata 333 najvyššej kvality. Ponúkame viac ako 10 000 výrobkov. Dodávame široký sortiment šperkových komponentov, kameňov a šperkových doplnkov, vďaka ktorým sú naši zákazníci úspešní na trhu so šperkami a vytvárajú krásne šperky, originálne aj sledujúce súčasné trendy. Poskytujeme aj komplexné šperkárske služby (individuálne návrhy, galvanické pokovovanie, gravírovanie šperkov, CNC). Reagujeme na potreby zákazníkov, ktorí majú záujem o výrobu kvalitných šperkov s kameňmi, kryštálmi a perlami.